Golden Tile надає усім захисникам України 10% знижку на свою продукцію у фірмових салонах АТХ

Два роки тому компанія почала розвивати у різних містах України креативні простори Art Tile Hub. Перші відкрились в Ужгороді та Одесі, потім були Харків та Львів. Ці хаби покликані акумулювати та продукувати натхнення, творчість, сучасні тренди. Бо Golden Tile – це не просто керамічна плитка, це емоція та пристрасть, що формують настрій у помешканнях та наших головах.

Сьогодні у наших душах панують два різнополярні відчуття: ненависть до країни-терориста та безмежна вдячність нашим захисникам. Тож до мужності та звитяги, гідності та людяності, які є характерними рисами наших янголів світла, ми хочемо додати любов та добру енергію, які є складовими керамічної плитки Golden Tile.

Військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, підрозділів територіальної оборони, співробітники ГУР, ССО та СБУ, ветерани та учасники АТО/ООС, а також родини загиблих захисників можуть звернутись до будь-якого з наших просторів Art Tile Hub за консультаціями, створенням комп’ютерної візуалізації та, звичайно, керамічною плиткою, сантехнікою та іншим оздобленням для ванної кімнати.

Адреси та контакти салонів Art Tile Hub можна переглянути на сайті: https://goldentile.com.ua.

Двері наших творчих хабів, як і наші серця, завжди відкриті для вас.

Бережіть себе та нехай Боже береже Україну!